dissabte, 1 de novembre del 2008

Ara sí, gairebé marxem i aquest seria el planning aproximat

Des que vam fer el primer planning hi ha hagut alguns canvis, així que aquí el teniu actualitzat. Mai se sap però...

Dia 4: a les 18h40 sortim de Barcelona amb dues escales per fer, una a Frankfurt i l'altre a Sao Paolo. Ens esperen 20 hores de viatge... així que tindrem temps de molta lectura, darrers preparatius, siestes a l'avió i xerrar, sobretot xerrar ;)

Dia 5: arribem a Santiago a les 11h40 del matí (aquí seran les 16h40)

Dia 5 (tarda) i 6 : Visitem Santiago (La Moneda, cerro San Cristobal i tot el que tinguem temps)

Dia 7: Sortida en tren cap a Chillán (5 horetes de trajecte) i arribar fins a Temuco en bus (5 hores més).

Dia 8: Visitem Temuco i en teoria havíem d'anar a la cooperativa mapuche Chol Chol, però no ens han dit res. Així que no tenim clar si arriscar-nos a fer forces kilómetres per res o canviar una mica de planning. En el cas que hi anéssim la intenció es quedar-se a passar un parell de nits allà. Si no hi anem tenim diverses alternatives. Aquest planning segueix la ruta pensant que no hi anem.

Dia 9 i 10: Anem cap a Pucón (1h30 de trajecte en bus). Visitem la ciutat i anem a descansar a una de les termes que hi ha al voltant. Ja ens ho mereixerem!

Dia 11: Cap a Valdivia (4 h de trajecte en bus). Intentarem visitar el museu d'arqueologia, la feria, la cerveseria i sobretot fer un dels circuits fluvials que et porten a diferents fortaleses.

Dia 12: cap a la tarda anirem cap a Puerto Montt o Puerto Varas ( 3h de trajecte fins a Puerto Montt. Sembla que el segon és molt més maco i està a 20 minuts del primer).

Dies 13 i 14: Des de Puerto Montt, bus i ferry cap a Chiloé (3 h de trajecte) i visitarem Castro, els seus palafits, les esglésies i si dóna temps la reserva de pingüins. Al vespre hem de tornar cap a Puerto Montt.

Dies 15 a 16: Hem d'arribar d'alguna manera a Puerto Natales. Són unes 36 hores en bus... buf! La companyia Bus-sur (surten autobusos els dissabtes, així que ja ens quadra) ens diu que sortim a les 10h45 del matí i arribem a les 22h del dia següent. Dormirem a Casa Cecilia.

Dia 17 i 18: Excursió a Torres del Paine. Des de Casa Cecilia organitzen excursions d'un dia (gran part és un trajecte en bus per dins el parc) i la idea és quedar-nos en un dels albergs a passar la nit, fer una excursioneta al matí i al vespre aprofitar quan passi el bus, per tornar a Puerto Natales.

Dies 19 i 20: Punta Arenas, arribarem al vespre a visitar la ciutat.

Dies 21 i 22: A les 10 del matí agafem l'avioneta cap a Puerto Williams, la fi del món!! És 1h30 de trajecte. Allà dormirem a l'Hostal Patagonia i farem una excursió. El dia 22 a les 11h30 del matí tornarem cap a Punta Arenas.

Dia 23: avió de Punta Arenas a Santiago a les 15h40. Arribarem a Santiago a les 20h40

Dia 24 i 25: Marxarem en bus cap a Valparaíso (1h30 de trajecte en bus). Visitarem la ciutat i ens arribarem fins a Isla Negra (la casa més bonica de Neruda). Si fa bo, una mica de platjeta com a comiat del gran viatge.

Dia 26: Al migia agafarem l'avió per a tornar cap a casa. Aquest és un dels punts que menys ens agrada ;)

Dia 27: 14h00 arribada a Barcelona.

1 comentari:

Jose ha dit...

Wow! Cada cop tinc les dents més llargues!

No us oblideu la crema solar!