dilluns, 17 de novembre del 2008

Demà serem a la fi del món!

Ho heu llegit bé!! El canvi de plans ens ha resultat i demà a les 10 del matí agafem l'avioneta cap a l'Illa Navarino. Seran només 24 hores, ja que dimecres a les 11h30 volem de tornada, però no us podeu imaginar l'emocionades que estem les dues.

Avui ha estat un dia tranquil a Punta Arenas. Matí una mica frustrat perquè de nou els funcionaris públics están "en paro" i els dos museus que volíem veure estaven tancats i el dels Salesians tanca el dilluns. En fi, ens hem dedicat a gaudir de la ciutat, a mirar tendetes, a entrar a l'únic museu obert i que ens ha agradat molt (la gran casa de la família Braun i una sala amb història de la ciutat), hem dinat una mica de pasta que ens va sobrar ahir i... ens hem permés fer la primera migdiada del viatge!

I és que no sabeu què bé es dorm sota el nòrdic de plomes a la nostre habitació ben iluminada (la millor de la casa). Sabeu? aquests dies ens despertem quan es fa de dia, a les cinc del matí, per tornar a dormir és clar! Aquí al sud, es de dia a aquesta hora i fins les deu de la nit tenim llum. Fantàstic!!

A la tarda, passejada pel cementiri, sí, sí, el cementiri, "el más bonito de Chile" ens va dit un home que treballa a l'hotel. En fi, que ens hi hem passejat una miquetona...

Ens pregunteu si fa fred. Sembla que portem el sol dins les nostres motxiles perquè a part del dia de pluja a Pucón, cap dia més ens ha plogut. Al contrari, quan arribem a un lloc esn diuen que fins fa poc ha estat plovent i amb vent (ens ha passat a Chiloé, a Puerto Montt i ara aquí). Així que ja ho sabeu, si voleu tenir sol durant les vostres vacances, ens hi heu de portar!