divendres, 7 de novembre del 2008

Comencem a anar cap el sud!

Hola!!

Ara mateix estem a Chillán esperant un bus que ens porti cap a Pucón. El viatge en tren ha durat una mica més del que esperavem perquè el tren ha atropellat un home en una de les estacions... glups!!

El dia i mig a Santiago ha estat genial: La Moneda (uf!!! ja sabeu que a vegades em poso molt sensibilera i les dues llagrimetes no van faltar al trobar-me al davant i pensar en tot el que aquest edifici ha viscut), el centro cultural de La Moneda (un centre nou amb exposicions força interessants), la pujada al cerro San Cristobal (amb un dia de sol preciós) i una tarda vespre pel barri de Bellavista.

Serres, si visquessis a Santiago ja se on et vindria a trobar!!! hi ha un carrer ben ple de bars, jeje!! això si, crec que braves no en fan... encara!!

Santiago és una ciutat... com descriure-la? no té res molt maco però de seguida ens ha fet sentir com a casa, ben plena de gent i cotxes...

Sandra, que tenim una foto de la teva estació de metro ;))

Des de dalt del cerro San Cristobal, te n'adones que és una ciutat ben gran i moderna, ben plena de gratacels... sembla mentida que fa 35 anys hi hagués un cop d'estat.

En fi, m'hi he sentit molt i molt bé. Avui hem agafat el tren a les 8h30 i arribarem a les 22h a Pucon i demà si tot va bé serem a les termes del Huife.

Ah!!! hi ha hagut un canvi de plans!! Finalment no farem les 36 hores en bus sino que ahir vam comprar un bitllet d'avió. Ens ha costat baratet i així guanyem dos dies de viatge!!! Volem el dia 15 de Puerto Montt a Punta Arenas i de l'aeroport mateix ens passa a buscar un bus cap a Puerto Natales. En fi... un avío més, jeje!!!

Jaume, avui mconegut un pilot d'avioneta, jeje!!! i bé, ens ha dit que ens assegurem bé abans d'agafar l'avioneta cap a la fi del món... aix, ens ha fet una mica de por el viejete. No patiu, eh? que si ho veiem xungo, res d'avioneta ;)

Apa, us expliquem més a molt aviat.

Petons!!!!

4 comentaris:

Rosa ha dit...

Ay Dioooossss, quina enveja que em feu. No perdeu detall de res! Tot ben documentat: trens, busos, avionetes... animalons. Fotos, fotos, fotos!!!!

Jose ha dit...

Uiiiiis! Quina passada! La Moneda! Jo només de pensar en Allende ja em poso sensible...
Hi ha un barri Bellavista a Santiago??? Jo també visc en el barri Bellavista!! Aix!

Anònim ha dit...

Un carrer ple de bars!!!!!!!!! Visca el poble!!!!! :D

Jaume ha dit...

Quin canya no? quanta gent anàveu a l'avioneta? Haguéssiu hagut d'anar-hi amb Helicòpter!!!