diumenge, 16 de novembre del 2008

Plans des de la fi del món

Mentre l'Àngels escriu el que hem fet aquest últim parell de dies, jo us explico els plans dels propers. Així ningú pateix, eh?

Com sabeu, tenim una reserva de dos bitllets per l'avioneta que ens ha de portar a Illa Lavarino el proper divendres i tornar dissabte. Bé, la cosa és que ara estem veient que aquí l'aire bufa de debó i ens han dit que sovint els vols es cancel·len pel vent. Si passés això, podríem perdre la connexió amb el vol que tenim pel dia 23 a Santiago i la tornada a Barcelona.

Així doncs, el que farem és anar demà a l'aerolinia per veure si ens han pogut posar en el vol de dimarts i tornar dimecres. Si no és així, desistirem de la nostra fi del món particular... ens farà molta pena però vaja, millor això que no no poder tornar a casa, encara que...

En el cas que no poguem volar dimarts, anirem cap a Puerto Natales (si volem ho fariem dimecres a la tarda) i allà ens esperen les impressionants Torres del Paine i potser, potser, el Perito Moreno.

Us mantindrem, com sempre, informats.

I ara, després d'aquesta explicació logística, més cosetes.

La sensació d'estar a la fi del continent és molt especial, davant nostra hi ha aigua, l'estret de Magallanes i illes (les de la fi del món). Aquesta ciutat, la que més ens ha agradat després de Santiago (a part dels poblets, clar), té alguna cosa d'especial i els seus habitants també. Segurament l'accent que tenen, també ajuda.

Va, algunes dedicatòries:

Serres, avui he estat al costat dels meus germans els pingüins. Ja penjarem una foto que tinc un sortim la pingu i un pingüi ;)

Xolivaaaaaaaaa, per dos dies m'he perdut un concert de flamenc a la Catedral de Punta Arenas. Ja veus, el flamenc està arreu. De debó que des de Santiago que hem vist a forces llocs concerts, cursos, i altres relacionats amb el flamenc. Has de venir cap aquí!!