dissabte, 8 de novembre del 2008

Varios...

Després d'un dia ben passat per aigua, aquí estem ben calentetes al costat de la llar de foc. Hem passat de les abarques i la samarreta de màniga curta als polars, les botes i els guants.

Avui, algunes dedicatòries, pensaments i similars:

- l'estranya sensació d'escoltar Antònia Font, Mishima o Pastora pujada en un bus o un tren a tants kilòmetres de casa...

- una dedicatòria especial per la Rosa. Rosita, saps el que és anar en el taxi que ens ha fet de guia tot el dia i de cop i volta escoltar "Te dije no más y te cagaste de risaaaaa"? Uau!!!! ha estat impressionant! jeje!! La cançó acabava i no sé de qui era la versió però seguiré investigant.

- en Santiago un recuerdo voló hacia Fontenay

- i la temptació de perdre una aposta constantment... això de tenir al contrincant al cap tot el dia no ajuda. Com ho deu portat la part contrària?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola!
Si acceptes un consell, no deixis que les temptacions et superin... sigues més forta que elles, compleix els pactes i guanya l'aposta. De fet, és el que està esperant que facis la part contrària (oi que l'has anomenada així?).

A seguir disfrutant del viatge!

Per cert, un ocellet m'ha dit que la part contrària està bé, instal·lat en el seu particular iglú descongelat, tan ple de finals.